Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Благодійники завітали з гостинцями до дітей громади

Дата: 31.12.2020 12:41
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

В Шацькій селищній раді існує гарна традиція на початку новорічно-різдвяних свят організовувати благодійні акції і дарувати подарунки дітям пільгових категорій. Не став винятком і нинішній рік. До доброї справи, приуроченої дню святого Миколая, виявили бажання долучитися дуже багато благодійників. Це дало можливість організаторам зробити акцію масштабною і вручити гарні гостинці дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В ролі добрих чарівників побували працівники служби у справах дітей Шацької РДА та відділу соціальних служб Територіального центру соціального обслуговування громадян, представники благодійного фонду, підприємці і просто небайдужі люди. Одні з них подбали про подарунки, інші об’їздили населені пункти громади, а також завітали з гостинцями до вихованців Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради.

Організатори висловлюють щиру вдячність за добро і турботу про дітей Шацької громади благодійному фонду «Патріоти Волині», ТОВ «Вельт-Капітал», Катерині Баришевій, Іванові Борсуку, Світлані Камінській, Наталії Положевець, Софії Кімачук, Романові Лисакові, Наталії Савчук, Тетяні Сіжук та багатьом  іншим.

Щастя в очах малечі, щирі емоції та радісні усмішки – це найкращий результат великої справи, яку зробили дорослі, об’єднавши свої думки і зусилля в ім’я дитячих мрій.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь