Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вітання з нагоди Дня працівників суду України!

Дата: 15.12.2020 14:34
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Шановні судді та працівники судових установ України!

З нагоди професійного свята — Дня працівників суду прийміть найщиріші привітання і побажання добра, міцного здоров’я, благополуччя і злагоди!

Перетворення України в дійсно правову державу, в якій гарантується ефективне судочинство, справедливий розгляд справ незалежним, компетентним і неупередженим судом, можливе за умови плідної співпраці і розвитку конституційного партнерства Уряду із законодавчою і судовою гілками влади, впровадження європейських стандартів незалежності суддів. Саме тому в Україні найактуальнішим питанням є здійснення судової реформи з метою удосконалення системи судоустрою, створення функціонально та фактично незалежного правосуддя, забезпечення вільного доступу кожного громадянина до суду.

Саме від самовідданої праці працівників суду великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Бажаємо  суддям, працівникам апарату судів професійної наснаги і нових досягнень, міцного здоров’я, великого людського щастя Вам і Вашим родинам!

 

 

 

З повагою,

 

селищний голова Сергій КАРПУК

 

секретар ради Богдан ТИМОШУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь