Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вітання з нагоди Дня працівників суду України!

Дата: 15.12.2020 14:34
Кількість переглядів: 451

Шановні судді та працівники судових установ України!

З нагоди професійного свята — Дня працівників суду прийміть найщиріші привітання і побажання добра, міцного здоров’я, благополуччя і злагоди!

Перетворення України в дійсно правову державу, в якій гарантується ефективне судочинство, справедливий розгляд справ незалежним, компетентним і неупередженим судом, можливе за умови плідної співпраці і розвитку конституційного партнерства Уряду із законодавчою і судовою гілками влади, впровадження європейських стандартів незалежності суддів. Саме тому в Україні найактуальнішим питанням є здійснення судової реформи з метою удосконалення системи судоустрою, створення функціонально та фактично незалежного правосуддя, забезпечення вільного доступу кожного громадянина до суду.

Саме від самовідданої праці працівників суду великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Бажаємо  суддям, працівникам апарату судів професійної наснаги і нових досягнень, міцного здоров’я, великого людського щастя Вам і Вашим родинам!

 

 

 

З повагою,

 

селищний голова Сергій КАРПУК

 

секретар ради Богдан ТИМОШУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь