Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбулось перше засідання Шацької селищної ради восьмого скликання

Дата: 01.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 1802

Сьогодні, 01 грудня 2020 року, відбулась перша сесія новообраної Шацької селищної ради. На початку засідання голова Шацької селищної територіальної виборчої комісії Тетяна Цюп’ях оголосила підсумки виборів депутатів Шацької селищної ради та Шацького селищного голови, і урочисто вручила обраним депутатам і голові ради  відповідні посвідчення, побажала їм цілеспрямованих дій на розвиток громади. 

Найстарший депутат новобраної ради VIII скликання Володимир Найда за традицією зачитав текст присяги депутатів Шацької селищної ради. 

Відповідно до результатів виборів селищним головою обрано Сергія Карпука. Новообраний голова склав присягу  вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватись Конституції України та законів України, та урочисто звернувся до присутніх у залі.

 

Секретар Шацької селищної ради сьомого скликання Людмила Цевух  звернулася до Сергія Карпука зі словами привітань.Також новообраний селищний голова подякував за плідну і багаторічну працю секретарю селищної ради  VII скликання Людмилі Цевух.

Під час засідання депутати обрали  Богдана Тимошука,  секретарем Шацької селищної ради за пропозицією селищного голови, шляхом таємного голосування.

На розгляд сесії також виносились питання: про затвердження структури виконавчих органів ради та загальної чисельності апарату ради; про створення "Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Шацької селищної ради"; про створення "Фінансового відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради"; про створення Управління "Центр розвиткугромад"; про реорганізацію сільських рад, що увійшли до складу Шацької селищної ради; про виконання бюджетів Шацької, Світязької, Пульмівської, Грабівської, Піщанської, Ростанської, Пулемецької сільських рад; про утворення постійних комісій Шацької селищної ради восьмого скликання, обрання їх складу.

Відповідно до порядку денного затверджено кандидатури на посади заступників селищного голови. Ними стали Людмила Єрофєєва та Ольга Сахарук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь