Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку облаштовують "Містечко інтересів"

Дата: 04.11.2020 15:20
Кількість переглядів: 1427

      

 

Фото без опису

 

«Містечко інтересів»

 

 

Робота в розпалі! Члени ГО «Шацьке поозер’я» заручившись допомогою  працівників  КП «Будинкоуправління» зайнялися підготовчими роботами для облаштування зони відпочинку – спортивно-ігрового майданчика «Містечко інтересів», що  реалізується громадською організацією «Шацьке поозер’я» завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів за проектом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.

На сьогоднішній день вже підготовлено територію до облаштування майданчика, закуплено спортивно-ігрові вироби, лавочки, урни для сміття, велопарковку.

Наступним етапом роботи буде встановлення закуплених виробів та озеленення території.

Проект «Містечко інтересів» втілюється з метою підвищення фізичного розвитку дітей, залучення мешканців різних вікових категорій до активного та здорового способу життя.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь