Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2020 08:53
Кількість переглядів: 1437

Фото без опису

 

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Цьогоріч, в умовах карантину, і школярі, і їх батьки ще раз переконались у цінності професії педагога. Учитель – це покликання і важка щоденна праця. У його руках і доля кожної особистості, і доля держави. Спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Шановні педагоги! Від вашої праці у значній мірі залежить не лише рівень освіченості нашого суспільства, а й те, які духовні та культурні цінності будуть успадковані майбутніми поколіннями.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Тож нехай на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення вам, дорогі освітяни, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

З повагою,

секретар селищної ради Людмила Цевух

заступник селищного голови Віталій Яльницький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь