Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Місцеві ініціативи як інструмент громадської участі

Дата: 09.06.2020 16:54
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

 

Доводимо до Вашого відома, що в Шацькій селищній раді діє велика кількість інструментів громадської участі, за допомогою яких Ви можете активно брати участь у житті своєї громади, вирішенні актуальних питань, проблем, які турбують Вас, Вашу вулицю, Ваш населений пункт. Одним з таких інструментів громадської участі є Місцеві ініціативи.

Місцева ініціатива – офіційна письмова пропозиція з питань, які віднесені до відання місцевого самоврядування, внесена в порядку, передбаченому Положенням про місцеві ініціативи в Шацькій селищній раді Шацького району Волинської області, для розгляду на відкритому засіданні селищної ради та/або виконавчого комітету для прийняття відповідного рішення.

Для детальнішого ознайомлення з цим інструментом громадської участі Ви можете звернутися на офіційний веб-сайт Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua). В розділі «Статут громади» знаходиться «Положення про місцеві ініціативи в Шацькій селищній раді Шацького району Волинської області» з вичерпною інформацією. А  також за консультацією з даного питання звертайтеся в Шацьку селищну раду за адресою: вул. Природна, 33 смт Шацьк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь