Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шановні жителі Шацької селищної ради!

Дата: 05.06.2020 11:40
Кількість переглядів: 1266

Фото без опису

селище Шацьк

Фото без опису

село Пехи, вулиця Шкільна

Згідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також прилеглу до цих об’єктів територію. В додатку  Правил благоустрою та утримання території населених пунктів Шацької селищної ради, затверджених рішення селищної ради №48/10 від 21.03.2019 року, визначено  межі прилеглої території до дворів, земельних ділянок, що надані у власність або користування фізичним особами, які становлять 20 метрів від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці. 

На об’єктах благоустрою, в тому числі вулицях, дорогах, іншій території загального користування, заборонено самовільне висаджування або знищення дерев, складування будівельних матеріалів, вивозити і звалювати в не відведених місцях відходи, траву, деревину, листя тощо, самовільно встановлювати об’єкти зовнішньої реклами, торгівельні лотки, павільйони, спалювати всі види відходів.   

Порушення законодавчих актів в сфері благоустрою  передбачає відповідальність, встановлену статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, які тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Звертаємось до жителів громади звернути увагу на благоустрій присадибних ділянок і прилеглих та дотримуватись Правил благоустрою.

При виявленні порушень Правил благоустрою звертайтесь в виконавчий комітет селищної ради (телефон  20-4-07) або до поліцейського офіцера громади (телефон 0979003868).

Фото без опису

Фото без опису

селище Шацьк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь