Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Фотоконкурс до Дня вишиванки

Дата: 07.05.2020 11:24
Кількість переглядів: 2172

Фото без опису

Вишиванка – це не просто національне українське вбрання. Вишиванка – генетичний код нації. Щороку у Шацькій громаді традиційно відзначали День вишиванки масштабними флешмобами та «вишиванковими» акціями. Однак, цьогоріч на заваді святкуванню став карантин. Ми не впадаємо у відчай та оголошуємо конкурс на кращу світлину у вишиванці.

Умови конкурсу дуже прості: до 20 травня надсилайте на електронну адресу  shsrada1@ukr.net або в приватні повідомлення нашої Facebook сторінки Шацька селищна рада власне фото або фото із родиною. У повідомленні також вказуйте прізвище, ім’я, по-батькові та номер телефону. Головна умова конкурсу – всі люди на фото мають бути у вишиванках. Свої світлини можуть надсилати усі охочі мешканці громади, вік учасників необмежений. Нагадуємо також про дотримання правил карантин – фотографуйтеся з найріднішими, членами родини, які проживають разом з вами.

Напередодні Дня вишиванки, усі світлини будуть опубліковані на нашому офіційному сайті та сторінці у Facebook. А безпосередньо 21 травня, у День вишиванки ми оберемо переможця. Ним стане автор фото із найбільшою кількістю вподобань. На переможця чекає подарунок від магазину "Шацькі сувеніри" (підприємець Неля Сацюк)

Надсилайте свої фото – покажіть красу українських вишиванок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь