Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Електронні петиції як інструмент громадської участі

Дата: 30.04.2020 12:41
Кількість переглядів: 710

Електронні петиції

як інструмент громадської участі

 

Шановні жителі громади!

 

              Доводимо до Вашого відома, що в Шацькій селищній раді діє велика кількість інструментів громадської участі, за допомогою яких Ви можете активно брати участь у житті своєї громади, вирішенні актуальних питань, проблем, які турбують Вас, Вашу вулицю, Ваш населений пункт. Одним з таких інструментів громадської участі є Електронні петиції.

Електронні петиції – це особлива форма колективного звернення громадян до селищної ради, що подається через офіційний вебсайт Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua), або вебсайт громадського об’єднання, яке здійснює збір підписів на підтримку електронної петиції.

Для детальнішого ознайомлення з цим інструментом громадської участі Ви можете звернутися на офіційний вебсайт Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua). В розділі «Статут громади» знаходиться «Положення про електронні петиції в Шацькій селищній раді Шацького району Волинської області» з вичерпною інформацією. А  також за консультацією з даного питання звертайтеся в Шацьку селищну раду за адресою: вул. Природна, 33 смт Шацьк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь