Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Звернення до жителів Шацької селищної ради

Дата: 31.03.2020 21:21
Кількість переглядів: 933

ЗВЕРНЕННЯ

до жителів Шацької селищної ради

 

Щороку Шацька селищна рада спільно з КП «Будинкоуправління», підприємствами та організаціями громади проводила масштабні заходи а рамках всеукраїнської акції з благоустрою  «За чисте довкілля», в ході яких здійснювали ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, приводили в належний стан парки, місця масового відпочинку, братські могили, вулиці, дороги, тротуари.

Цьогоріч у зв’язку з поширенням випадків короновірусної хвороби COVID-19 в Україні запроваджено надзвичайну ситуацію та карантинні обмеження до 24 квітня поточного року, які передбачають заборону проведення масових заходів з кількістю понад 10 осіб. Це унеможливило проведення масових заходів з благоустрою населених пунктів, тому дані роботи будуть вестись власними силами КП «Будинкоуправління».

 Звертаємось до мешканців населених пунктів нашої громади з проханням допомогти працівникам комунального підприємства та  привести  в належний стан власні садиби та прилеглі до домоволодінь території, а також не створювати несанкціонованих сміттєзвалищ в лісопосадках.

Тому просимо Вас користуватись послугами з вивезення сміття, які надає КП «Будинкоуправління».

Надіємось на розуміння і допомогу  та  сподіваємось, що кожен мешканець громади зробить свій посильний внесок у спільну справу, щоб у чистому та затишному селищі зустріти Великодні свята. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь