Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ЗВЕРНЕННЯ до жителів Шацької селищної ради!

Дата: 19.03.2020 11:52
Кількість переглядів: 2043

Фото без опису

 

У зв’язку з поширенням захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом CОVID-19, просимо дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»,  із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215, рішення Шацької селищної ради від 17.03.2020 року № 63/2 «Про запобiгання поширенню на територiї Шацької селищної ради кopoнaвipycy COVID-19».

Шацька селищна рада та державні установи, що розміщені на території селищної ради, перейшли на дистанційний режим роботи.

Всі звернення громадян до Шацької селищної ради можна подати на електронну пошту (shsrada1@ukr.net) та через офіційний веб-сайт у розділі «Звернення до посадової особи» (https://shsrada.gov.ua). Всі звернення будуть розглянуті у встановлений законом термін.

З будь-яких питань, що Вас турбують, звертайтесь за телефоном: (03355) 20 407 – виконавчий комітет селищної ради, або (03355) 20 256 – відділ ЦНАП.

Просимо громадян зберігати спокій, дотримуватись санітарних норм та протиепідемічних заходів. Осіб, які прибули з інших територій, просимо самоізолюватися на 14 діб.

Секретар селищної ради

Людмила ЦЕВУХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь