Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів – рішень Шацької селищної ради щодо встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік

Дата: 27.02.2020 14:48
Кількість переглядів: 1043

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій  від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Шацька селищна рада повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів – рішень Шацької селищної ради «Про встановлення земельного податку та ставок і пільг зі сплати земельного податку на території Шацької селищної ради на 2021 рік», «Про встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та ставок і пільг зі сплати податку на території Шацької селищної ради на 2021 рік»,  «Про встановлення єдиного податку та ставок єдиного податку на території Шацької селищної ради на 2021 рік»,  «Про встановлення туристичного збору  та ставок туристичного збору на території Шацької селищної ради на 2021рік» та аналізи регуляторного впливу  до них.

Розробник проектів: відділ економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури  виконавчого комітету Шацької селищної ради.                 

Проекти рішень та аналіз регуляторного впливу до них розміщено на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі "Оприлюднення"

Зауваження та пропозиції до проектів рішень  приймаються розробником проекту рішення Шацькою селищною радою протягом місяця з дня оприлюднення на поштову адресу:  вул. Природна33, смт. Шацьк, Шацький район, Волинська обл. 44000, та електронну адресу shsrada1@ukr.net.

Шацька селищна рада запрошує суб’єктів господарювання й громадян взяти активну участь в обговоренні проектів регуляторних актів щодо встановлення ставок місцевих податків і зборів та подавати пропозиції та зауваження до них.

Шацька селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь