Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Органи самоорганізації населення як інструмент громадської участі

Дата: 19.02.2020 09:34
Кількість переглядів: 788

Шановні жителі громади!

 

              Доводимо до Вашого відома, що в Шацькій селищній раді діє велика кількість інструментів громадської участі, за допомогою яких Ви можете активно брати участь у житті своєї громади, вирішенні актуальних питань, проблем, які турбують Вас, Вашу вулицю, Ваш населений пункт. Одним з таких інструментів громадської участі є Органи самоорганізації населення.

Органи самоорганізації населення - це представницькі органи, що створюються жителями, які проживають на законних підставах на території села, селища, міста або їх частин, для вирішення окремих питань місцевого значення.

Для детальнішого ознайомлення з цим інструментом громадської участі Ви можете звернутися на офіційний веб-сайт Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua). В розділі «Статут громади» знаходиться «Положення про органи самоорганізації населення в Шацькій селищній раді Шацького району Волинської області» з вичерпною інформацією. А  також за консультацією з даного питання звертайтеся в Шацьку селищну раду за адресою: вул. Природна, 33 смт Шацьк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь