Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

УВАГА!!! ЗМІНИВСЯ ГРАФІК РОБОТИ УСТАНОВИ

Дата: 18.02.2020 16:00
Кількість переглядів: 2561

Фото без опису

 

Як відомо, у 2019 році Міністерством юстиції України було ліквідовано Шацький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану (далі — ДРАЦС) шляхом злиття з Любомльським районним відділом ДРАЦС. З моменту припинення  діяльності Шацького районного відділу ДРАЦС державну реєстрацію народження, шлюбу, смерті за заявами громадян Шацької об’єднаної територіальної громади вчиняє виконавчий комітет Шацької селищної ради, а саме відділ ЦНАП виконавчого комітету, що знаходиться за адресою: вул. 1 Травня, буд.2А, смт Шацьк, 44000, тел./факс: (03355) 20073.

 

Усі інші адміністративні послуги громадянам Шацького району у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (внесення змін, доповнень у актові записи, розірвання шлюбу, зміна імені, видача повторних документів у разі втрати тощо) надає відділ ДРАЦС по Любомльському та Шацькому районах Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), що знаходиться за адресою: вул. Ярослава Мудрого, буд.4, м. Любомль, Любомльський район, Волинська область, 44300, тел. (03377) 2-42-70. Електронна адреса:vcs@lb.vl.drsu.gov.ua.

 

Наказом  Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) №108/5 від 06.02.2020 з метою належної організації діяльності відділів державної реєстрації актів цивільного стану, підвищення ефективності їх роботи,  встановлено нові графіки роботи та прийому громадян у відділах ДРАЦС.

У зв’язку з цим інформуємо про графік роботи відділу ДРАЦС по Любомльському та Шацькому районах Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів):

понеділок з 09:00 до 18:00 (чергування з питань державної реєстрації смерті);

вівторок, середа, п’ятниця - з 9:00 до 18: 00 год.;

четвер -  з 9:00 до 20:00 год.;

субота - з 9:00 до 16:45 год.;

неділя, понеділок - вихідні дні.

Прийом громадян проводиться  кожного робочого дня. Перша середа місяця - санітарний день для обробки архівосховища. П’ятниця - надання безоплатно консультацій з питань, включених до п.10 Переліку платних послуг, які можуть надаватись відділами державної реєстрації актів цивільного стану, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 22.12.2010 № 116, а саме:

- застосування сімейного та цивільного законодавства;
- витребування документів   про   державну   реєстрацію   актів цивільного стану.

 

Разом з тим нагадуємо, що для  зручності  громадян та уникнення черг у відділах  ДРАЦС створено Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», завдяки якому можна подати документи до будь-якого відділу ДРАЦС через мережу Інтернет або ж записатися на прийом. Вхід на Веб-портал здійснюється за посиланням:  https://dracs.minjust.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь