Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 11.02.2020 08:20
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 р. № 80 зі змінами (в редакції постанови КМУ від 26.07.2018 №587) затверджено Порядок надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації).

У Волинській області, зокрема, функціонує Державна реабілітаційна установа “Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Пролісок”. Реабілітація в Центрі  безкоштовна, є в наявності необхідне реабілітаційне обладнання, укомплектовано штат педагогічних та медичних спеціалістів, налагоджено чотирьохразове харчування для груп з цілодобовим перебуванням. Адреса Центру: вул. Кравчука, буд.6, місто Луцьк.

Метою діяльності Центру є здійснення заходів, спрямованих на розвиток та корегування порушень розвитку дитини з інвалідністю, навчання її основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції в суспільство.

ПОКАЗИ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ В ЦЕНТР:

  • діти з інвалідністю з ураженням опорно-рухового апарату та центрально-периферичної нервової системи;
  • діти з інвалідністю з психічними захворюваннями та розумовою відсталістю.

З питання отримання направлення на комплексну реабілітацію рекомендуємо опікунам дітей з інвалідністю до 18 років звертатися до  управління соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації за адресою: вул. Природна, буд.24, смт Шацьк, телефон 20663.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь