Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Бліц-навчання для роботодавців району

Дата: 31.01.2020 08:42
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

 

30 січня у Шацькій районній філії Волинського ОЦЗ провели бліц-навчання для роботодавців району, які працюють у сфері торгівлі, побутового обслуговування та громадського харчування.

 

У заході взяли участь секретар Шацької ОТГ Людмила Цевух, головний спеціаліст-інспектор праці Шацької ОТГ Оксана Тимошук, перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Віктор Плейтух, начальник Шацької ДПІ Світлана Сулік, фахівці головного управління Пенсійного Фонду України у Волинській області Віктор Гірич та Оксана Карасюк, головний спеціаліст відділу економічного розвитку екології та залучення інвестицій Шацької РДА Світлана Шковорода.

 

Секретар селищної ради Людмила Цевух закликала присутніх працювати у правовому полі, адже легальне працевлаштування – це наповнення бюджету громади, відремонтовані дороги, вуличне освітлення, ремонт об’єктів соціальної сфери і багато іншого.

 

Інспектор з праці Шацької ОТГ Оксана Тимошук повідомила про доручення Прем’єр-міністра України щодо проведення заходів роз’яснювального характеру про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин у сфері торгівлі, побутового обслуговування та громадського харчування. Водночас повідомила, що після роз’яснювальних заходів працівники контролюючих органів будуть проводити перевірки зазначених суб’єктів господарювання щодо дотримання законодавства про працю. У випадку виявлення порушень роботодавцям доведеться сплатити значні суми штрафів.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь