Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Дорогі шачани та жителі Шацької об’єднаної територіальної громади!  

Дата: 28.12.2019 11:41
Кількість переглядів: 962

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Результатом нашої спільної напруженої праці стали позитивні зміни у населених пунктах громади та реалізація соціально важливих проєктів. У новий рік ми входимо з новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своїх родин, для нашого рідного краю. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Вірю, що 2020 рік стане переломним у розбудові наших сіл та селища, а Шацька ОТГ під час останнього етапу децентралізації розширить свої межі і почне розвиватися як ще більш успішна, спроможна, перспективна.

Бажаю кожному з вас Божої благодаті, миру, здоров’я і добра. Нехай у святкові дні Різдвяна зоря об’єднає усіх нас вірою в Господа та в Україну, спільною справою, вагомими досягненнями, благословляючи наші помисли і діла, зміцнюючи нашу мудрість, силу і віру.

З повагою Людмила Цевух, секретар Шацької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь