Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

3 грудня - Всеукраїнський день добрих справ

Дата: 26.11.2019 09:53
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

У Щедрому Вівторку беруть участь корпорації та маленькі фірми, міжнародні благодійні організації та малесенькі НУО, притулки для тварин та програми донорства органів, університети та школи, ресторани, кав’ярні, екологічні організації…Хтось в цей день збирає мільйони доларів, хтось привертає увагу до соціально важливих питань, а хтось просто задумується про те, що робити добро - це хороша ідея.

Цього року Україна вдруге братиме участь у Щедрому Вівторку. Минулого року 27 листопада ми офіційно долучилися до світового руху завдяки ініціативі Zagoriy Foundation, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників. Завдяки спільним зусиллям організацій та допомозі небайдужих вдалося зібрати близько 15 мільйонів грн, зробити безліч добрих справ та розповсюдити ідею, що допомагати - просто. 

Зазвичай, думаючи про благодійність, ми маємо на увазі гроші. Це важливий ресурс, але далеко не єдиний спосіб долучитися. Допомагати можна часом, знаннями, зв’язками, ідеями, розповсюдженням інформації тощо. Обрати чим саме ви хочете допомогти можна на нашій Карті Добра, де учасники Щедрого Вівторка пропонують свої ідеї активностей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь