Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території реконструкції супермаркету «Наш край»

Дата: 05.11.2019 08:29
Кількість переглядів: 515

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території реконструкції супермаркету «Наш край» що знаходиться за адресою селище Шацьк вул. Степана Шковороди, 29 Шацького району Волинської області (виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

 

Детальний план території реконструкції супермаркету «Наш край» що знаходиться за адресою селище Шацьк вул. Степана Шковороди, 29 Шацького району Волинської області – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток частини території Шацької селищної ради. Детальний план виконаний відповідно до ДБН360-92** «Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень» та інших норм.

 

Замовником детального плану виступає Шацька селищна рада.

Розробник детального плану –  ПП «Архітектурна майстерня»

 

Детальний план виконується на підставі рішення Шацької селищної ради №50/14.1 від 24.06.2019р.

 

Ознайомитися з Детальним планом території реконструкції супермаркету «Наш край» що знаходиться за адресою селище Шацьк вул. Степана Шковороди, 29 Шацького району Волинської області - можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк  до 04.12.2019р.

 

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови Яльницький В.В., начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Гірич С.В.

 

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 04.12.2019р. та розглядаються у місячний строк з дня подання.

 

Громадські слухання відбудуться 04.12.2019 року в адміністративному приміщенні Шацької селищної ради за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк Волинської області о 10.00 год.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь