Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Програма оздоровлення економіки України

Дата: 25.09.2019 08:41
Кількість переглядів: 2357

24 серпня 2019 року у Національному Палаці Мистецтв “Україна” (м.Київ) презентували «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». В Україні цей Проект реалізується Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

З вересня 2019 року розпочався Великий всеукраїнський тур по презентації проекту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» у всіх регіонах України.

Мета проекту - надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

01-02 жовтня 2019 року офіційна делегація IMTD International буде знаходитись з робочим візитом у місті Луцьк, для обговорення можливих напрямків співпраці та презентації Міжнародної Програми “Оздоровлення економіки України”.

01 жовтня 2019р. о 10:00 відбудеться зустріч-презентація Міжнародної Програми “Оздоровлення економіки України” перед представниками Шацької ОТГ, Волинської області.

Основні теми для обговорення на зустрічі:

Презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України»; Знайомство з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD-USA (пряме відео-включення з Вашингтону США); Нова система виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;

Участь у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні;

Співпраця та інфраструктурний розвиток територіальних громад; Прозорий бізнес без корупції — світовий тренд сьогодення; Самоорганізація та взаємодія.

Проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» презентують:

Оксана Білозір - “Офіційний посол бренду” (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD» (USA) «Ай.Ем.Ті.Ді.» (США) “Оздоровлення економіки України”.

Роман Бендас — Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь