Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Програма оздоровлення економіки України

Дата: 25.09.2019 08:41
Кількість переглядів: 2653

24 серпня 2019 року у Національному Палаці Мистецтв “Україна” (м.Київ) презентували «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». В Україні цей Проект реалізується Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

З вересня 2019 року розпочався Великий всеукраїнський тур по презентації проекту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» у всіх регіонах України.

Мета проекту - надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

01-02 жовтня 2019 року офіційна делегація IMTD International буде знаходитись з робочим візитом у місті Луцьк, для обговорення можливих напрямків співпраці та презентації Міжнародної Програми “Оздоровлення економіки України”.

01 жовтня 2019р. о 10:00 відбудеться зустріч-презентація Міжнародної Програми “Оздоровлення економіки України” перед представниками Шацької ОТГ, Волинської області.

Основні теми для обговорення на зустрічі:

Презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України»; Знайомство з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD-USA (пряме відео-включення з Вашингтону США); Нова система виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;

Участь у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні;

Співпраця та інфраструктурний розвиток територіальних громад; Прозорий бізнес без корупції — світовий тренд сьогодення; Самоорганізація та взаємодія.

Проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» презентують:

Оксана Білозір - “Офіційний посол бренду” (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD» (USA) «Ай.Ем.Ті.Ді.» (США) “Оздоровлення економіки України”.

Роман Бендас — Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь