Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мельники, по вул. 8 Березня, Шацького району

Дата: 05.08.2019 10:35
Кількість переглядів: 506

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мельники, по вул. 8 Березня, Шацького району Волинської області (виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

 

Детальний план території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мельники, по вул. 8 Березня, Шацького району Волинської області – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток частини території Шацької селищної ради. Детальний план виконаний відповідно до ДБН360-92** «Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень» та інших норм.

 

Замовником детального плану виступає Шацька селищна рада.

Розробник детального плану –  ФОП Матвіїшин Т.Я.

 

Детальний план виконується на підставі рішення Шацької селищної ради №49/9.16 від 14.05.2019р.

 

Ознайомитися з Детальним планом території розташування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мельники, по вул. 8 Березня, Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк  до 06.09.2019р.

 

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови Яльницький В.В., начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Гірич С.В.

 

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 06.09.2019р. та розглядаються у місячний строк з дня подання.

 

Громадські слухання відбудуться 06.09.2019 року в адміністративному приміщенні Шацької селищної ради за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк Волинської області о 10.00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь