Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

До уваги жителів Шацької ОТГ!

Дата: 15.07.2019 14:10
Кількість переглядів: 1724

Фото без опису

Шацька селищна рада доводить до відома жителів громади про необхідність сплати земельного податку до 15 серпня 2019 року.

Оплату земельного податку можна здійснити у відділенні «Укрпошта», відділеннях Ощадбанку та Приватбанку.

За несвоєчасність сплати нараховується пеня.

За роз`ясненням з питань нарахування земельного податку рекомендуємо звернутися в Шацьке відділення ДПІ Любомльського відділення ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області за адресою: вул. Степана Шковороди, 7 смт Шацьк. Громадянам, які мають пільги зі сплати земельного податку, рекомендуємо мати документ, який підтверджує право на пільгу.

З питань наявності земельної ділянки та її цільового призначення рекомендуємо звертатися в Шацьку селищну раду за адресою: вул. Природна, 33 смт Шацьк. Громадянам, які  не отримали відомостей про нарахування земельного податку, але мають земельні ділянки, рекомендуємо звернутися у відділ землевпорядкування, охорони навколишнього середовища та архітектурно будівельного контролю Шацької селищної ради та надати правовстановлюючі документи на земельні ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь