Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 27.11.2018 16:13
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

27 листопада 2018 року в залі засіданнь Шацької селищної ради під головуванням заступника селищного голови Яльницького Віталія Васильовича відбулось засідання виконавчого комітету. На порядок денний виносилися питання щодо стану виконання заходів програми економічного і соціального розвитку, про погодження режиму роботи торгових закладів, про розгля роектів регуляторних актів-рішень селищної ради.

Фото без опису

Про звільнення від плати за харчування та про визначення уповноважених осіб для розгляду справ про адміністративні правопорушення та складання протоколів у виконавчому комітеті селищної ради доповідала секретар селищної ради Цевух Людмила Степанівна.

Фото без опису

Про затвердження вартості оренди контеєнера та вартості вивозу і захоронення ТПВ на 2019 рік доповідав головний інженер КП "Будинкоуправління" Стельмащук Андрій Іванович.

Фото без опису

Про порядок оформлення та реєстрації будинкових книг доповідала начальник відділу "ЦНАП" селищної ради Будник Інна Василівна.

Фото без опису

Про погодження режиму роботи торгових закладів доповідав начальник відділу економіки, комунального майна, містобудування та архітектури Мелюх Віталій Степанович.

Фото без опису

Про затвердження Положення про надання платних послуг, переліку платних послуг та встановлення вартості платних послуг закладів культури Шацької селищної ради доповідала головний спеціаліст гуманітарного відділу Демакова Лариса Петрівна.

Фото без опису

З усіх розглянутих питань порядку денного виконавчим комітетом Шацької селищної ради прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь