Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Громадські обговорення (слухання)

Дата: 21.11.2018 16:58
Кількість переглядів: 769

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  та з метою отримання пропозицій та зауважень до розроблених виконавчим апаратом  селищної ради регуляторних актів,  Шацькою селищною радою будуть проводитись громадські обговорення (слухання) проектів регуляторних актів - рішень селищної ради.

1. Про затвердження Положення про оренду нерухомого майна спільної власності територіальних  громад  сіл, селища Шацької селищної ради.
2. Про затвердження Положення про порядок списання нерухомого майна спільної  власності територіальних громад сіл, селища Шацької селищної ради. 
3. Про затвердження Положення про порядок відчуження  нерухомого майна, що перебуває у спільній  власності територіальних громад сіл, селища Шацької селищної ради. 
4. Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної  власності територіальних громад сіл, селища  Шацької селищної ради.
5. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб при  передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Шацької селищної ради.
6. Про затвердження Правил благоустрою та утримання території  населених пунктів Шацької селищної ради.
7. Про затвердження Положення  про  надання  платних  послуг, переліку  платних  послуг  та  встановлення  вартості платних послуг закладів культури Шацької селищної ради.

Громадське обговорення (слухання) відбудеться 27 листопада 2018 року о 14.00 год.  в залі засідань приміщення Шацької селищної ради за адресою: смт Шацьк вул. Природна,33.

З проектами рішень селищної ради ( регуляторними актами) та аналізами регуляторного впливу проектів регуляторних актів можна ознайомитись у Шацькій селищній раді та на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність» - «Обговорення проектів».) Для отримання додаткової інформації телефонувати за номерами: +38 03355 2-04-07, 2-01-69 або звертатись на електронну адресу shsrada1@ukr.net.
                                                                                  
Шацька селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь