Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Купуючи, вимагай чек!

Дата: 03.09.2018 16:11
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

Якщо не ти, то хто?

            Суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують на території нашої громади  безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання паливо, пиво, а також алкогольні напої та тютюнові вироби є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за ставкою 5% від обсягу реалізованої продукції (з податком на додану вартість). Це вже гарантовані джерела надходжень для місцевої  скарбниці, які передбачені реформою місцевого самоврядування. Тому відповідальне ставлення до сплати цього податку сприятиме успішному соціальному розвитку територій, на яких розвивається бізнес, а також сприятиме розвитку територіальної громади та дасть можливість забезпечити утримання закладів соціально-бюджетної сфери, ремонт доріг,  благоустрій території.
           Шановні платники податку! Не забувайте виконувати свій конституційний обов`язок – своєчасно сплачувати належні платежі до бюджету.
           Шановні громадяни!  Зробіть свій внесок для покращення економічної стабiльностi нашого краю. Пам`ятайте, що надходження від сплати податкових платежів, зокрема акцизного податку залежать і від вас. Для цього потрібно зовсім мало – вимагати чек за кожну покупку. Отриманий чек за придбані алкогольні, тютюнові вироби чи нафтопродукти є доказом, що кошти не пішли на фінансування тіньової економіки, а повернулись у вигляді акцизного податку у бюджет селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь