Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Тренінг по енергоефективних заходах

Дата: 03.09.2018 11:15
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

30-31 серпня 2018 року в м. Тернопіль за сприяння проекту ЄС «Угода мерів-Схід» відбувся тренінг «Технічні аспекти впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату».

Участь у тренінгу брали представники з понад 30 ОТГ та міст України, для яких енергозбереження та енергоефективність є пріоритетними напрямками сталого стратегічного розвитку. Навчалась планувати та  впроваджувати енергоефективні заходи  і головний спеціаліст відділу економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури виконавчого комітету Шацької селищної ради Оксана Тимошук.

Впродовж двох днів учасники тренінгу працювали під керівництвом Національного експерта Оксани Кисіль та технічних експертів Андрія Удовенка і Олексія Соломахи, які ділились своїми знаннями та досвідом роботи у сфері енергоефективності в будівлях і споживанні та виробництві альтернативної та відновлювальної енергії.

Учасники тренінгу здобули необхідні знання та колосальний досвід наставників і будуть на місцях втілювати енергоефективні заходи в життя.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь