Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Всеукраїнський тренінг «DIGITAL в молодіжній роботі»

Дата: 28.08.2018 09:48
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

Увага, з 14 по 17 вересня 2018 року в Запорізькій області на острові Хортиця відбудеться Всеукраїнський тренінг «DIGITAL в молодіжній роботі».

Метою тренінг є підвищення рівня знань у молоді, фахівців молодіжної сфери, молодіжних працівників, які пройшли навчання за програмою "Молодіжний працівник" щодо використання у роботі інноваційних digital-технологій, а саме: базові знання з SMM, системної роботи в соціальних мережах з молодіжною аудиторією, ресурсів для web-дизайну.

Організатори тренінгу: Міністерство молоді та спорту України, Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, громадська організація «YES».

До участі у тренінгу запрошуються молодіжні працівники, представники молодіжних рухів та об’єднань, громадських організацій, які працюють з молоддю , або залучають молодь до громадської діяльності.

Для участі необхідно до 12:00 06 вересня 2018 року заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/aebNR30UKlocE0j12

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі, про результати відбору буде повідомлено електронним листом до 07 вересня 2018 року.

Організатори покривають витрати на проживання, харчування і проїзд.

У разі додаткових запитань звертатись за телефоном – 066-665-14-45 Овчарова Валерія або на електронну пошту ngo.yes.ukraine@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь