Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Генеральному плані поєднаному з детальними планами смт. Шацьк Шацького району Волинської області

Дата: 07.06.2018 10:07
Кількість переглядів: 1215

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Генеральному плані поєднаному з детальними планами смт. Шацьк Шацького району Волинської області (виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

Генеральний план поєднаний з детальними планами смт. Шацьк Шацького району Волинської області – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток території смт. Шацьк. Генеральний план виконаний відповідно до ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану» та інших норм.

Замовником Генерального плану виступає Шацька селищна рада.

Розробник Генерального плану – ДП «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД».

 Ознайомитися з Генеральним планом поєднаним з детальними планами смт. Шацьк Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт Шацьк  до 07.07.2018р.

 Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: заступник селищного голови Яльницький В.В., начальник відділу землевпорядкування охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради Гірич С.В.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 07.07.2018р. та розглядаються у місячний строк з дня подання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь