Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Мобільний сервісний центр МВС завітає до Шацька

Дата: 13.04.2018 08:45
Кількість переглядів: 1201

Фото без опису

Мобільний сервісний центр МВС Волині завітає до Шацька 19 квітня. Місцеві мешканці зможуть обміняти свої посвідчення водія, подати запит на довідку про несудимість або ж зареєструвати транспортний засіб.

Місце прийому громадян – смт. Шацьк, вул. Шковороди, 29 (прилегла територія Шацького відділення поліції ГУНП у Волинській області). Послуги надаватимуться у період з 11.00 до 16.00 год.

Обслуговуватимуть громадян два адміністратора та фахівець експертної служби МВС.

Довідково:

Пересувні сервісні центри МВС, оснащені сучасним обладнанням, виїжджають за графіком у віддалені населені пункти України та надають громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області vol.hsc.gov.ua, отримати консультацію - на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області» https://www.facebook.com/scvolyn/ або за телефоном (0332 77-19-74.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь