Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбулась нарада з питань благоустрою території селища Шацьк

Дата: 27.03.2018 17:26
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

27.03.2018 року за ініціативи секретаря селищної ради Людмили Степанівни Цевух відбулась нарада з питань благоустрою території селища Шацьк, збору і вивозу сміття та порядку розміщення зовнішньої реклами. Участь у нараді брали Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Віталій Мелюх, начальник відділу економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури, Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», керівники установ і організацій та підприємці, що здійснюють свою діяльність на території селищної ради.

Про порядок та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території селищної ради роз’яснював Віталій Мелюх. Жваво обговорювалися правові відносини, як виникають між Шацькою селищною радою і фізичними та юридичними особами, незалежно від форм власності у процесі розміщення і надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території селищної ради.

Щодо порядку збору і вивозу сміття, підписання договорів з КП «Будинкоуправління» вже вкотре проінформував Іван Коваль.

Людмила Цевух проінформувала присутніх в необхідності проведення робіт по благоустрою та прибиранню території громади до Великодніх свят. В ході наради було обговорено організаційні заходи проведення благоустрою прилеглих територій установ і організацій, прибирання узбіччя доріг загального користування та місцевого значення і прилеглих до них територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь