Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Участь в семінарі "Як стати цікавим для ЗМІ?"

Дата: 19.08.2017 11:00
Кількість переглядів: 877

У стінах Центр розвитку місцевого самоврядування у Волинській області відбувся семінар «Як стати цікавими для ЗМІ. Навички комунікацій для ОТГ». Захід відбувся за підтримки львівського хабу та у рамках програми «U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».

У вітальному слові директор Центр розвитку місцевого самоврядування у Волинській області Анатолій Пархом'юк наголосив, що децентралізація не закінчується на рівні створення об’єднаних територіальних громад, а тому правильний менеджемент та комунікації важливі для розвитку громади. «Люди мають розуміти, що робить влада, а владу має розумію, що треба людям і куди рухатися».

На семінар прибуло близько трьох десятків представників об’єднаних територіальних громад із різних куточків Волині. У більшості із них є власні сторінки у Facebook, хтось випускає газету, а хтось опікується сайтом, тому вони б хотіли дізнатися більше про механізми комунікації для фронту будівництва місцевого самоврядування.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь