Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Міжнародним днем волонтера

Дата: 04.12.2017 08:37
Кількість переглядів: 772

Фото без опису

Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху. Волонтери працюють безоплатно, встановлюють потреби солдатів, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами.

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Дякуємо всім, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!

Секретар селищної ради                                                                                                                                                      Л.С. Цевух


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь