Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Дякуємо EGAP за електронні щоденники та журнали у школах громади

Дата: 29.06.2023 14:55
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

Шацька селищна рада бере участь у програмі «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» і сьогодні успішно реалізовує проєкт за декількома напрямками. Один з них – впровадження електронних щоденників та журналів у школах громади.

На сьогодні в межах організації навчання в дистанційній формі в загальноосвітніх навчальних закладах громади впроваджено електронні щоденники та журнали.

З травня по вересень 2022 року відбулися зустрічі педагогів з експертом проєкту EGAP Юлією Степанюк. Разом з вчителями Шаччини проходили навчання освітяни з Вінницької, Одеської та Дніпропетровської областей. Кожному закладу була надана методична та практична допомога. Найперше пройшли опитування вчителі, батьки, учні, створили необхідні документи та з 1 вересня 2022 року всі школи Шацької громади перейшли на електронні класні журнали та електронні щоденники.

Повністю відмовилися від паперових носіїв 4 освітніх заклади: Мельниківський, Пульмівський, Ростанський ліцеї та Прип’ятська гімназія, решта шкіл громади паралельно ведуть паперові журнали та щоденники.

Ведення класних журналів в електронній формі значно спростило діловодство, дало можливість педагогам у будь-який час і з будь-якого місця заповнювати такий журнал та зберігати інформацію. Е-щоденники забезпечують швидкий та зручний доступ до оцінок, розкладу уроків та домашніх завдань, а також можливість зв'язатися з викладачем.

Електронні щоденники та журнали – це легко, зручно, заощаджує час вчителів і тримає батьків та дітей в курсі найважливішого.

Дякуємо EGAP!

Читайте такожЗавдяки програмі EGAP у Шацькій громаді впроваджуються онлайн-сервіси та інструменти електронної демократії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь