Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Працівниця відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради провела прийом громадян з допомогою мобільної валізи

Дата: 24.05.2022 09:17
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

Фахівчиня відділу «Центр надання адміністративних послуг» Шацької селищної ради здійснила виїзд у село Смоляри-Світязькі з мобільною валізою.

Місцевій жительці, яка не в змозі сама приїхати до ЦНАПу, вона надала послугу з прийому документів з призначення компенсації фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Програмне забезпечення мобільної валізи дозволяє адміністратору на виїзді так само легко і зручно проводити прийом громадян, як і у приміщенні ЦНАП.

Нагадаємо, Шацька селищна рада стала  фіналістом конкурсного відбору територіальних громад для участі у програмі «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» і на сьогодні працює над реалізацією проєкту за декількома напрямками.

Цифрова валіза для надання адміністративних послуг за моделлю «виїзного адміністратора» була придбана у межах згаданої програми.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь