Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Представники Шацької селищної ради взяли участь у форумі USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 07.10.2024 16:50
Кількість переглядів: 73

Фото без описуПредставники Шацької селищної ради взяли участь у форумі USAID «ГОВЕРЛА»,  який проходив з 2 по 4 жовтня в Луцьку.

Тема форуму – «Комплексне просторове планування громад – основа сталого розвитку України».

На форумі обговорили законодавчі зміни в Україні щодо містопланування та комплексного просторового плану розвитку.

З органами місцевого самоврядування були розглянуті актуальні питання просторового планування територій громад у період дії воєнного стану та у повоєнний час.

У перший день з темою сталого розвитку України через гармонізацію планувальних систем на рівні громад виступили Олеся Голинська, експерт з місцевого економічного розвитку Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», та Катерина Степчук, старший керівник напрямку планування та цифрового урядування Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Під час форуму відбулось підписання грантових угод з розроблення комплексних планів просторового розвитку восьми територіальних громад, серед яких і Шацька громада.

Розробка комплексного плану просторового розвитку є надзвичайно важливою для Шацької громади, адже це дозволить створити чітку стратегію розвитку території, що враховує потреби мешканців.

Жителі громади отримають можливість покращити інфраструктуру, підвищити якість життя та забезпечити сталий розвиток нашого регіону в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь