Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем працівників освіти!

Дата: 06.10.2024 08:00
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Шановні педагоги Шацької громади!

Щиро вітаю вас із Днем працівників освіти.

Ваша професія – одна з найбільш важливих і необхідних для суспільства. Саме педагог відіграє велику роль у становленні особистості, допомагає молоді пізнавати навколишній світ, здобувати знання, проявляти таланти, збагачуватися моральними й духовними цінностями та обирати правильний життєвий шлях.

Дякую вам за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Дякую за любов до дітей, за чесність, велике терпіння, за перемоги та досягнення. Залишайтеся провідниками незламності і нескореності нашої держави, які власним прикладом формують вільне, незалежне, сильне майбутнє рідної країни. 

Здоров’я вам, довголіття, високих професійних злетів, невичерпної любові до дітей і до професії, сил і витримки, щоб невтомно розвивати українську освіту, берегти і плекати наші традиції та духовність.

З повагою – Богдан ТИМОШУК, секретар Шацької селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь