Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Що таке Комплексний план просторового розвитку громади

Дата: 22.08.2024 15:15
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади – це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що розробляється з метою забезпечення сталого розвитку території.

Комплексний план включає планувальні рішення щодо перспективного використання всієї території Шацької громади на основі аналізу всіх ресурсів, якими вона володіє, та надасть інструмент для інтегрованого розвитку з вирішення проблемних та конфліктних питань, а також з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів.

В результаті розкриються нові можливості та потенціал громади, відбуватиметься економічне зростання та збільшення дохідної частини місцевого бюджету.

Фактично цей документ буде інструментом управління розвитку громади, до розроблення якого залучена безпосередньо громадськість, адже саме вона брала участь у його створенні та погодженні під час громадських слухань та обговорень.

Генеральні плани та план просторового розвитку передбачатимуть розширення меж населених пунктів, які входять у громаду.

Комплексний план забезпечить узгоджене прийняття рішень щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку всіх населених пунктів як єдиної системи розселення та території за їх межами.

Чи важливо це для громади?

Без сумніву, так!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь