Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Регіональний форум «Ділова Волинь: співпраця бізнесу, влади, громадськості та освіти для сталого розвитку»

Дата: 26.08.2024 16:58
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Запрошуємо представників туристичного бізнесу Шацької громади взяти участь у Регіональному форумі «Ділова Волинь: Співпраця бізнесу, влади, громадськості та освіти для сталого розвитку», який відбудеться 28 серпня 2024 року в місті Луцьк у конференц-залі торгово-промислової палати Волинської області (Київський майдан 7)

Цей форум стане унікальною платформою для обговорення ключових питань розвитку Волинської області, зокрема у сфері туризму. Захід об'єднає представників бізнесу, органів влади, громадянського суспільства та освітніх установ для спільного пошуку шляхів підвищення економічного потенціалу регіону.

Програма заходу передбачає панельні дискусії на теми релокації бізнесу, розвитку експорту, та кластерного підходу до економічного співробітництва. Це чудова нагода для учасників поділитися досвідом, обговорити виклики та можливості, а також знайти нових партнерів для співпраці.

Реєстрація триває до 26 серпня 2024 року включно за посиланням: https://forms.gle/aznCE6D95nBaCVcs5.

Програма події: 

https://drive.google.com/drive/folders/1u2MOPfXq63DnAnnjJ9PGSeaAwEh3sWcA?usp=sharing

Не пропустіть можливість долучитися до важливих дискусій та сприяти сталому розвитку вашого бізнесу та Волинської області в цілому.

Чекаємо на вас у Луцьку!

Співорганізатори: Департамент економічного розвитку Волинської ОДА, Агенція регіонального розвитку Волинської області, Волинська торгово-промислова палата, ГО “Азовська гостинність”, ГС “Кластер медичних інновацій”, ГО “Асоціація регіонального розвитку”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь