Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку підняли державний прапор України

Дата: 23.08.2024 14:39
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

23 серпня – День Державного прапора України.

З нагоди великого державного свята в селищі Шацьк, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, відбулася церемонія підняття синьо-жовтого полотнища.

В урочистому заході взяли участь керівництво та працівники Шацької селищної ради, його структурних підрозділів, військовослужбовці та мешканці селища.

Після хвилини мовчання за всіма загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України під звуки гімну був піднятий державний прапор як символ свободи і незалежності, слави і звитяги нашої держави.

«Сьогодні ми всі, кожен на своєму фронті, захищаємо нашу Вітчизну, демонструючи всьому світу, що ми, українці, є великою, сильною, мужньою, свободолюбною нацією. Ми не скоримося ворогам, під синьо-жовтим стягом здобудемо перемогу над ворогом і відбудуємо нашу Україну», – зазначила, звертаючись до присутніх, Людмила Єрофєєва, заступниця селищного голови.

Ведучі заходу, працівниці Шацького будинку культури, наголосили на важливому значенні одного з головних національних символів для кожного українця, Надія Карасюк прочитала патріотичний вірш.

На завершення присутні поклали квіти до підніжжя Алеї пам'яті Героїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь