Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Зустріч з виконавцем послуги розробки Комплексного плану просторового розвитку території Шацької громади

Дата: 21.08.2024 12:08
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

20 серпня в Шацькій селищній раді відбулася важлива подія – перша зустріч з виконавцем послуги розробки Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади - Консорціумом «Землевпорядний союз».

Нагадуємо, що у жовтні 2021 року на виконання вимог чинного законодавства Шацькою селищною радою було прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади. Рішення №14/44 від 04.10.2021, Додатки до Рішення №14/44,зміни від 23.11.2021, зміни від 14.12.2022). 

Консорціум розпочав реалізацію розроблених планів.

Стартувала робота над комплексним стратегічним документом і зараз знаходиться на стадії збору вихідних даних (проведення геодезичних зйомок, організація громадських слухань).

Розробка даного плану стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку USAID (https://www.usaid.gov/) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Далі слідкуйте за оновленнями, щоб дізнатися більше про подальші кроки та новини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь