Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шановні партнери з Естонської Республіки!

Дата: 20.08.2024 17:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Сердечно вітаємо вас із Днем відновлення незалежності Естонії! Завдяки вашій непохитній відданості свободі та незалежності 33 роки тому ви звільнились від радянської окупації.

Наші держави, які колись пережили втрату незалежності, найкраще розуміють її цінність. З перших днів війни ви допомагаєте Україні боротися з агресором. Ваша підтримка є для нас надзвичайно важливою. Ваша готовність стояти поруч і допомагати вселяє віру у перемогу та відновлення. Ми безмежно вдячні вам за всебічну оборонну, економічну та гуманітарну допомогу Україні.

Шацька громада пишається співпрацею з естонським муніципалітетом Ріуге, можливістю спілкуватися з представниками дружнього народу, у майбутньому втілювати в життя цікаві ініціативи, реалізовувати спільні проєкти. Ми високо цінуємо вашу підтримку у складний для нашої держави час.

Дорогі друзі! Прийміть нашу сердечну подяку за доброту і щирість!  Бажаємо вам подальших успіхів, процвітання і миру. Нехай ваша країна продовжує розвиватися і процвітати, а наші партнерські стосунки тільки зміцнюються!

З найкращими побажаннями – Богдан ТИМОШУК,  секретар селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь