Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Увага! В Шацькій селищній раді встановлено режим роботи закладів торгівлі та заборонено відтворення музики

Дата: 19.07.2024 18:13
Кількість переглядів: 949

Фото без описуШановні мешканці Шацької селищної територіальної громади!

Згідно з рішенням виконкому, прийнятого на виконання указу Президента України, з 10.06.2023 року і до завершення дії воєнного стану, встановлено обмеження на режим роботи об'єктів сфери торгівлі, закладів ресторанного господарства, кафе, барів, виносної торгівлі та розважальних комплексів на території нашої громади:

1. Робочий час з 8:00 до 23:00.

2. Всі суб'єкти підприємницької діяльності зобов'язані привести свої заклади у відповідність до цього рішення.

3. Заборонено транслювати або відтворювати музичні твори, фонову музику, караоке та виступи солістів у громадських місцях, за винятком заходів, які попередньо погоджені з селищною радою і проводяться на підтримку Збройних сил України.

Нагадуємо, що порушення цих правил, особливо в умовах воєнного стану, є неприпустимими і можуть мати серйозні наслідки для громадського порядку та безпеки.

 Звертаємося до всіх з проханням дотримуватися встановлених обмежень. Ваше відповідальне ставлення важливе для збереження громадського порядку та підтримки умов воєнного стану.

З рішенням виконкому можна ознайомитись тут chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://rada.info/upload/users_files/04334235/733dc4410a037b3d14ac816f99778e00.pdf

Дякуємо за розуміння та співпрацю !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь