Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька лікарня отримала новий УЗД-апарат від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 11.07.2024 09:48
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

В Шацькій громаді побували представники проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на чолі з Мар’яном Юкічем, заступником керівника проєкту  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID ) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування».

Команда проєкту USAID «ГОВЕРЛА» передала КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» новий УЗД-апарат.

Нагадаємо, Шацька громада плідно співпрацює з фахівцями проєкту вже майже три роки. Під час дружньої зустрічі партнери з USAID, а також Богдан Тимошук, секретар селищної ради, начальники відділів ради, Світлана Крецу, директорка КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», підбили підсумки цієї співпраці.

Богдан Вікторович подякував партнерам за надану матеріальну, консультативну та методологічну  допомогу і висловив сподівання, що майбутнє співробітництво буде не менш результативним.

Представники проєкту USAID «ГОВЕРЛА», в свою чергу, висловили шачанам вдячність за теплий прийом, дружню атмосферу, продуктивний діалог та конструктивні пропозиції, які в близькому майбутньому можуть трансформуватися в хороші справи для мешканців і цілої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь