Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька і Полянська громади підписали договір про співпрацю

Дата: 28.06.2024 21:20
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

26-27 червня в Шацьку громаду завітали представники Полянської територіальної громади з Закарпаття та проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Цей дводенний візит мав за мету налагодження партнерства між нашими громадами через підписання договору про співробітництво.

Гостей сердечно зустріли представники Шацької селищної ради та керівники структурних підрозділів. Представники Полянської громади відвідали Центр надання адміністративних послуг та ознайомились з його роботою.

Особливу увагу приділили молодіжним ініціативам, відвідавши в Шацьку Молодіжний центр «Нова хвиля». Відбулося обговорення спільного проєкту між молодіжними центрами «Нова хвиля» та «Платформа розвитку» Полянської ТГ.

Також було відвідано державне підприємство «Ліси України» та презентовано спільний проєкт з Шацькою селищною радою «Forest Recovery» з відновлення та створення рекреаційних зон у лісах Шацької ТГ.

На завершення візиту обговорили спільний проєкт із будівництва сонячної електростанції на базі санаторію «Лісова пісня» разом із Волинською обласною радою та чеською компанією.

Цей дружній візит та спільне обговорення різних проєктів транскордонного співробітництва тільки посилили нашу впевненість у спільному майбутньому.

Результатом візиту стало підписання договору про співпрацю між нашими громадами, що відкрило нові можливості для спільного розвитку та покращення умов життя наших мешканців.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь