Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Стратегічний розвиток, інвестиції та майбутнє Шацької громади

Дата: 28.06.2024 10:34
Кількість переглядів: 103

Фото без описуБогдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради, взяв участь у «Брифінгу мерів» від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» разом з представниками Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та громадськості, що проходив у місті Київ.

Стратегія – це найкраща опора в період війни та невизначеності. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» допоміг близько 60 громадам оновити стратегії до 2027 року, в тому числі і Шацькій громаді. Навіть тоді, коли майбутнє складно спрогнозувати, Шацька селищна рада прагне покращувати життя своїх мешканців та рухатися до євроінтеграції.

Саме про це Богдан Тимошук розповів на «Брифінгу мерів» від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», озвучивши стратегічні цілі Шацької громади, а саме підвищення її економічної спроможності, зокрема розвиток та популяризацію туристично-рекреаційного потенціалу; розвиток людського потенціалу, підвищення рівня безпеки в громаді та удосконалення врядування, сталий розвиток території.

Оновлена стратегія допоможе нашій громаді розвиватися вже зараз, рухатися вперед, залучати нові інвестиції, надавати людям якісні послуги.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь