Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку відзначили День Конституції України

Дата: 28.06.2024 12:29
Кількість переглядів: 133

Фото без описуЗ нагоди державного свята у Шацьку відбувся урочистий захід, участь у якому взяли керівництво та працівники Шацької селищної ради і її структурних підрозділів, військовослужбовці та небайдужі шачани.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх українців, чиє життя забрала війна, та заслухали Державний гімн України.

Працівниці Шацького будинку культури нагадали історію підготовки та прийняття Конституції України.

«Сьогодні виповнюється 28 років з дня ухвалення Основного Закону. Україна втретє відзначає цей день в умовах воєнного стану, проходячи на фронтах і в тилу надскладні випробування, які вимагають від нас мужності, витривалості і єдності. Конституція закарбувала визначення України як суверенної, незалежної, демократичної держави, і ми, наші Збройні сили будемо відстоювати це священне право до перемоги», – зазначила, звертаючись до присутніх, Ольга Сахарук, заступниця селищного голови.

До Алеї пам'яті Героїв були покладені квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь