Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 08:38
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

 

Шановні мешканці Шацької громади!

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає 28 річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

У Конституції закріплено суверенітет Української держави на всій її території, яка є недоторканною, а захист цього суверенітету є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Конституційний обов'язок щодо захисту України, її незалежності та територіальної цілісності, шанування її державних символів, забезпечення економічної та інформаційної безпеки йде від серця кожного українця, виходить з глибин нашої історії та передається з покоління в покоління. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці впродовж вже понад 10 років війни, яку рф розв’язала і веде проти України.

Конституція України – наш моральний орієнтир. Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. 

Незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу ми вкотре відстоюємо у збройній боротьбі проти російської агресії. Московська влада хоче присвоїти українську історію, поцупити наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє. Попри це, українці роблять усе, щоб здобути перемогу і продовжити йти шляхом свободи, права, демократії, толеруючи європейські цінності.

Тож нехай це свято принесе всім нам впевненість у завтрашньому дні, у тому, що ми здолаємо ворога та побудуємо країну, про яку мріємо!

З повагою – Богдан ТИМОШУК, секретар Шацької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь