Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада з питання профілактики правопорушень серед неповнолітніх Шацької громади

Дата: 04.06.2024 10:24
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Під головуванням Ольги Сахарук, заступниці селищного голови, відбулася нарада на тему профілактики правопорушень серед неповнолітніх Шацької громади.

В нараді взяли участь представники сектору поліцейської діяльності №2 (сел. Шацьк) Ковельського РУП, начальники управлінь та відділів Шацької селищної ради, керівники закладів загальної середньої освіти.

Учасники проаналізували ситуацію з правопорушеннями, які скоїли неповнолітні на території Шацької селищної ради у 2024 році, розповіли про їх причини та наслідки. Підсумовуючи нараду, присутні наголосили на важливості проведення профілактичної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах та мають на вихованні дітей, а також узгодили спільні дії щодо організації превентивних заходів  під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2024 році.

Керівники закладів загальної середньої освіти та начальник служби у справах дітей Шацької селищної ради отримали окремі доручення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь