Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку попрощалися з Героєм Сергієм Дмитруком

Дата: 17.05.2024 09:23
Кількість переглядів: 199

Фото без опису16 травня в Шацьку попрощалися з 56-річним військовослужбовцем Сергієм Дмитруком, який помер після важких поранень, отриманих на війні з російськими окупантами.

Воїн був мобілізований 28 вересня 2023 року, захищав Україну в складі військової частини А4056. Під час виконання бойового завдання отримав поранення, не сумісні з життям. Серце Героя зупинилося 13 травня в лікарні м. Дніпро.

Громада на колінах зустріла захисника, встелила квітами його шлях додому. Біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбулася громадянська панахида, яку провело духовенство Шацького деканату ПЦУ.

«Не втамувати пекучий біль, коли ми втрачаємо справжніх та щирих… Саме таким був за життя Сергій Дмитрук. Вічна і світла пам'ять Герою, який віддав своє життя за Україну», – зазначив, звертаючись до присутніх, Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради.

З мужнім захисником попрощалися його рідні, друзі, односельці, побратими.

Чин похорону відбувся в Свято-Михайлівському храмі.

Поховали Героя з військовими почестями на новому селищному кладовищі.

Світла та вічна пам'ять українському захиснику Сергію Дмитруку, який поклав своє життя на вівтар свободи рідної держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь