Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем матері!

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

12 травня українці відзначають День матері. Слово «мама» для нас асоціюється з трьома образами: Божою матір’ю, рідною мамою та ненькою Україною. День матері – особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до найдорожчої людини. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу.

Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги. Зараз, у складний для України час війни, щира материнська молитва омофором покриває нашу землю, синів і доньок, які боронять її від ворога, оберігає і захищає, творить дива.

Вірю, що Господь почує молитви матерів, винагородить вас і ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі подарує перемогу, мир і єдність.

Дорогі наші матері! Зичу вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру, глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті! Нехай тепло домашнього вогнища, створене вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігріває ваші родини повсякчас.

Низький уклін матерям військових за недоспані ночі, переживання і молитви, за терпіння, мудрість і мужність, з якими вони, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру в кращий завтрашній день.

З повагою – Богдан ТИМОШУК, секретар Шацької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь